Την προσεχή Κυριακή, 9 Απριλίου 2017, ο Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας

Την προσεχή Κυριακή 9 Απριλίου 2017 θα διεξαχθεί στην Αγιάσο Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας με την ονομασία “2nd LESVOS ENDURO MTB”, που συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Αναγνωστήριο Αγιάσου με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Την τεχνική ευθύνη της διοργάνωσης ανέλαβε το LESVOS RIDE.

Μετά τη διοργάνωση των πρώτων στην περιοχή μας αγώνων ορεινού τρεξίματος του Θεοφράστειου Trail τον περασμένο Φλεβάρη, σειρά παίρνει ο πρώτος αγώνας ορεινής ποδηλασίας που γίνεται στην Αγιάσο. Το πρωί της μέρας του Αγώνα τα ποδήλατα (περί τα 80 συνολικά) θα διασχίσουν κατά δεκάδες τη διαδρομή Πλατεία Δημαρχείου – Αγορά – Σταυρί με κατεύθυνση τις παρυφές του Ολύμπου. Οι ποδηλάτες θα διατρέξουν τρεις σηματοδοτημένες διαδρομές μέσα στον ανοιξιάτικο καστανιώνα και θα τερματίσουν στην Πλατεία Δημαρχείου. Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η κατατακτήρια διαδρομή.

Για την επιτυχή διεξαγωγή του Αγώνα θα ληφθούν τα παρακάτω μέτρα τάξης από τις 8 πμ έως τις 2 μμ της 9/4/2017:

Απαγόρευση της στάθμευσης αυτοκινήτων στην Πλατεία Δημαρχείου και εκατέρωθεν του δρόμου από το Ηρώο μέχρι την Πλατεία Δημαρχείου. Τα ταξί θα μεταφερθούν στο χώρο του Ηρώου Πεσόντων.

Θα εξασφαλιστεί η πρόσβαση ειδικού φορτηγού οχήματος (μήκους 7 μέτρων) της εταιρίας Hai bike στην Πλατεία Δημαρχείου, επί της οποίας θα στηθεί και ο πάγκος της Γραμματείας. Στο χώρο αυτό θα γίνουν μετά τον τερματισμό οι απονομές.

Φωτογραφίες