Ευγενική αθλητική πρωτοβουλία

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το χθεσινό κυριακάτικο απόγευμα στο Χριστοφίδειο Δημοτικό Γήπεδο Αγιάσου χάρηκαν μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου, που μόνον ο άδολος ερασιτεχνικός αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Προηγήθηκε η τελετή έναρξης στην οποία μίλησαν με θερμά λόγια ο Πέρρος Μάλης, ο Πρόεδρος του Αναγνωστηρίου Αγιάσου κ. Κλεάνθης Κορομηλάς, ο εκπρόσωπος των Βετεράνων Παλλεσβιακού κ. Γιώργος Ζορμπάς, ο εκπρόσωπος των Βετεράνων Ολύμπου κ. Κώστας Ρούσσας. Προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα από τον πρόεδρο του Αναγνωστηρίου στις δυο ομάδες, από τις δυο ομάδες και τον κ. Γιώργο Κατζανό, Αντιδήμαρχο Δήμου Λέσβου, στο Λέσβιο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού κ. Τάσο Χατζηβαγιάνη που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, από εκπροσώπους των δυο ομάδων στην κ. Μαρία χήρα Δημητρίου Κουντουρέλη.

Ακολούθησε αγώνας μιας ώρας (30λεπτων ανά ημίχρονο) μεταξύ δυο ομάδων της Αναγέννησης Αγιάσου (κέρδισαν οι ροζ τους λευκούς με σκορ 2-0) και στη συνέχεια έγινε ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων των Βετεράνων Αγιάσου και των Βετεράνων Παλλεσβιακού, που έληξε υπέρ των γηπεδούχων με σκορ 3-2. Το ποσό που συγκεντρώθηκε από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του Αναγνωστηρίου.  

Αξίζουν συγχαρητήρια στις δυο ομάδες για τη συμβολική τους πρωτοβουλία, δείγμα αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο αδελφό σωματείο και εξυπηρέτησης των γενικότερων ευγενών σκοπών του υψηλού αθλητικού ιδεώδους. 

Φωτογραφίες